1-1 στο Γαλάτσι, όλα παίζονται ακόμη...

2011-04-11 17:47

Φωτογραφία από το παιχνίδι

 

Μεγάλη ευκαιρεία για τον Αστέρα να πιάσει την Πετρούπολη και την 2η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο, χάθηκε χθες στο Γαλάτσι, αφού έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Κορωνίδα, σε ένα παιχνίδι που ο Αστέρας είχε και πάλι υπεροχή, κατοχή μπάλλας αλλά του έλειψε το εύκολο γκολ που είναι και η ουσία. Η άνοδος θα παιχθεί πλέον μέχρι και την τελευταία αγωνιστική κατά πάσα πιθανότητα.

Αποτελέσματα  
Πράσινα Πουλιά-Απόλλων Περιστερίου
1-2
Αίας Αθηνών-Κρόνος Αιγ.
2-5
Κορωνίδα-Αστέρας Εξαρχείων
1-1
ΑΟ Ιλίου-Αρίων
3-4
Ιεράπολη-Τόλμη Περιστερίου
0-4
Κεραυνός Αγ Βαρβάρας-Ερμής Ηρ.
0-3
Τριφυλλιακός-Κεραυνός Πετρ.
4-2
  Επόμενοι αγώνες
17/04
Αρίων-Αίας Αθηνών
17/04
Κρόνος Αιγ.-Τριφυλλιακός
17/04
Κεραυνός Πετρ.-Πράσινα Πουλιά
17/04
Ερμής Ηρ.-Φοίνικας Καλλιθέας
17/04
Απόλλων Περιστερίου-Κορωνίδα
17/04
Τόλμη Περιστερίου-Κεραυνός Αγ Βαρβάρας
17/04
Αστέρας Εξαρχείων-Ιεράπολη
26η Αγωνιστική
Γήπεδο Γαλατσίου
Κορωνίδα 1 : 1
09-04-2011
Διαιτητής: Τσαγκάρης


Ντέρμπι με τα όλα στο Γαλάτσι όπου η τοπική ομάδα ΑΟ Κορωνίδα αντιμετώπισε τον εκ των διεκδικητών τις ανόδου Αστέρα Εξαρχείων .


Ο Αστέρας ήταν πιο ομάδα , έχασε κλασσικές ευκαιρίες να καθαρίσει τον αγώνα αλλά οι Ορούτσι 5' Σαββίδης (18 ,33') Μουζάι 41΄, Χαρικιόπουλος 6ο', Νικάι 67' , Πιετίρα 77' ).
Ο Αστέρας κατέβηκε χωρίς τους Σαλτογιάννη( τιμωρημένος ) , Σπήλιος ( τραυματίας (δικίμασε πριν τον αγώνα αλλά δέν μπόρεσε ) , Μπαζιάνας ( επαγγ.υποχρεώσεις ) , Ζάχο ( τραυματίας ) , αλλά έδειξε οτι διαθέτει παίκτες γιά ανώτερη κατηγορία .
Η Κορωνίδα κατάφερε να προηγηθεί με την πρώτη τις επίσκεψη στα καρέ του Αστέρα στο 29' με τον Φλαμιάτο με πλασέ. Ο Αστέρας ισοφάρισε στο 35' με πολύ ωραίο σούτ απο πλάγια θέση με τον Ντουμιτρέσκου .
Γιά άλλη μια φορά ο Αστέρας συνοδευόταν απο 300 πιστούς φίλους του οι οποίοι δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδάνε και να δίνουν δύναμη στους παίκτες τις ομάδας .
Κορωνίδα : Bιτζηλαίος , Αναστασόπουλος-Μπενάτος-Καραμέκος-Μπραβάκος-Δόγανος-(82' Ντάσι ) Καμαρινός-Γεγαγωτάκης-Κόκκινος-Κώττης ( 65΄Αντωνόπουλος ) -Φλαιμάτος
Αστέρας Εξαρχείων : Γκίνης-Φωτιάδης(75' Παπαγεωργίου)-Μουζάι - Γούλας-Δημητρόπουλος-Νικάι - Παπαγιάννης-Χαρικιόπουλος- Ορούτσι- Ντουμιτρέσκου ( 80΄Νάτσης) - Σαββίδης ( 65 ΄Πιετίρα )

Αμέσως μετά τον αγώνα όλοι οι παίκτες και πολλοί φίλοι του Αστέρα επισκέφθηκαν την έκθεση φωτογραφίας του Κώστα Παπαροδόπουλο αφιερωμένη στον ηγέτη του Αστέρα " Μιχάλη Λώλο "
Έκατσαν και άκουσαν τον Κώστα Παπαραδόπουλο να τους εξιστορεί ιστορίες από τα πρώτα χρόνια του Αστέρα ( Υπέροχη-Ασσέν-Πανεξαρχιακός) καί φυσικά αγώνες με τον Μιχάλη Λωλο .

Δείτε το αποκλειστικό άρθρο του erasitexniko-podosfair.gr για την εκδήλωση πατώντας εδώ

Από: "Ερασιτεχνικο Ποδοσφαιρο"