Γλυκόπικρη αγωνιστική

2011-03-22 12:20
23η Αγωνιστική
Δημοτικό Γήπεδο Κυψέλης (Αλεπότρυπας)
Αστέρας Εξαρχείων 5 : 0
20-03-2011
Διαιτητής: Κολλιάκος


Σε μια καλη προπόνηση και μπροστα σε (μονο 150 !! ) φανατικους του ο Αστέρας Εξαρχείων αντιμετωπισε τον Αια Αθηνων.
Ο αγώνας ηταν μια καλή ευκαιρία στον coach Παναγιώτη Τσαλικη να δοκιμάσει κάποια νέα πλάνα σχετικά με τον αγώνα "Ντέρμπι" τις Κυριακής με τοιν Τριφυλλιακο
Ήταν ένας μονόλογος του Αστέρα και ο τερματοφύλακας του χρειαστηκε να ( αποκρούσει !! ) ενα και μοναδικο σουτ ( εγινε απο 25 μετρα ) και μετα απλα έπαιζε"μπακοτερμα ".
Ο πολύ καλός για αλλη μια φορα και απο τους αγαπημένους παίκτες τις εξέδρας ( άλλωστε εχει βγει και ειδικό σύνθημα για πάρτι του ) ο Χαρικιοπουλος ανοιξε το σκορ στο 8' τις συνάντησης με ενα βολέ εξω απο την μεγάλη περιοχη .
απο εκει και περα οι παικτες του Αστερα απλα δεν πιεζαν και έχαναν πολλες ευκαιρίες, ετσι φθάσαμε στο ημίχρονο που έληξε με το 1-0 .
Ο coach αφου τους έβαλε τις φωνές στο ημίχρονο ( έπιασαν τόπο ) και στο 47 ο Χαρικιοπουλος εκανε το 2-0 ( σουτ του Ορουτσι στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χαρικιοπουλος έκανε το 2-0 , στο 50' ο δαιμονισμένος χθες Πιετιρα κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε και την εκτέλεση με άψογη τεχνική και εκανε το 3-0 , και μετα παλι απο 2 λεπτά στο 52 ο Δημητροπουλος έκανε με καρφωτή κεφαλιά το 4-0 . Το σκορ εκλεισε ο Μπαζιανας με άψογο πλασέ στο 78' και ο αγώνας έληξε 5-0
Δοκάρια ( 3 ) Ορουτσι στο 29 ' 47' και Μπαζιανας στο 84'
Διακριθέντες απο τον Αστέρα Εξαρχείων ηταν : O Σαλτογιαννης για αλλη μια φορα δεσποζε στην άμυνά και το δίδυμο του ( Πασαγιάννης ) ήταν και αυτός σε πολύ καλή ημερα . Ο Δημητροπουλος με πολλά χιλιόμετρα στο κεντρο , ο νεαρος Χατζημιχαηλ πολύ δραστήριος και έδειξε για άλλη μια φορά το πλούσιο του ταλέντο , και τελος ο Χαρικιοπουλος που αυτη την φορά εκτος του να μοιράζει ασίστ έβαλε και 2 πανέμορφα γκολ, και τελος MVP αν υπηρχε στα ερασιτεχνικα πρωταθληματα θα ηταν ο Γουλας ο οποιος απο μπακ εκανε τρομερο επιθετικο παιχνιδι .
Αστερας Εξαρχειων: Γκινης-Φωτιαδης-Παπαγιαννης-( 65' Νατση ) Γουλας-Δημητροπουλος-Νικαι-Σαλτογιαννης-Χαρικιοπουλος-Ορουτσι (60' Μπαζιανας ) - Ντουμιτριου-Χατζημιχαηλ (46' Πιετιρα)
Αιας Αθηνων - Φραγκος-Μαρης-Διαμαντιδης-Λυμπεροπουλος ( 75 ( Γκαγκας ) -Βαλωρας-Καραλης ( Διαγιρης ) -Κουσουρης-καραγιωργος-Φελεμεγκας-Κοττορος-Μαγγινας

Επομενος αγωνας ειναι με τον Τριφυλλιακο ( Αλεποτρυπα ) την Κυριακη 27 Μαρτιου , οι φιλοι του Αστερα ετοιμαζουν φιεστα και θα το παρακολουθησουν πανω απο 250 φιλαθλους του Αστερα .
Σε δηλωσεις του ο εφορος Κος Παπαδημητρίου Γιώργος δήλωσε , ο αγώνας αυτός ειναι πολύ δύσκολος, ο Τριφυλλιακος ειναι πολύ δυνατή ομάδα, διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες αλλα εμεις θα κατέβουμε για ενα και μόνο αποτέλεσμα που είναι η Νίκη . Ο αγώνας του Α' γύρου ηταν σημαδιακός αφού ήταν το πρώτο του Αστέρα χωρίς τον Γίγα Λωλο στον πάγκο του , εκεινη την ημερα είχαν έρθει  πανω απο 400  φιλοι του Αστέρα, και του¨Λωλου για να παρακολουθησουν τον αγωνα , τωρα για τον αγωνα τις Κυριακης οπως και σε καθε αγωνα η σκέψη μας θα ειναι στον Μιχαλη και ο νους μας στην νικη την οποια οπως και ολες θα του την αφιερώσουμε .

Το τρένο σταμάτησε στην Κηφισιά...

Η 15η αγωνιστική αποδείχτηκε μοιραία για τον Αστέρα Εξαρχείων που γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα στην Κηφισιά από την ανεβασμένη ΑΕΝΚ που έπαιζε χωρίς την πρώτη σκόρερ της, Ελένη Γεωργούση. Ετσι ο Κρόνος έπιασε στην κορυφή τα Εξάρχεια μετά την άνετη επικράτησή του στο Μπραχάμι επί της Τερψιθέας με 58-37.

ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞ. 51-49
Διαιτητές: Λαζαρίδης - Γαρίμη.
Τα δεκάλεπτα: 17-13, 34-22, 44-38, 51-49.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Θεμελής): Mίχου 4, Μολφέτα 4, Παπαδοπούλου 11 (3), Τριμέρη 12 (3), Μάλαμα 2, Χαϊκάλη 15 (2), Πετράκη 7.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τσιαντούκα): Χελιώτη 15, Τσίκουτα  2, Μανώλη 2, Λιάγκα, Παπαδήμου, Τσαρουχά 7, Βεντουρά 6, Τσουκαλά 17, Μπαζίμα.

Επόμενη αγωνιστική (27/3):
Τερψιθέα-Παιανία
Παγκράτι- Κρόνος Αγ. Δημητρίου
Αστέρας Εξ.- Νίκη Λευκάδας
Βούρειος Χϊου - ΑΕΝ Κηφισιάς
Αρκάδι – Σπόρτιγκ
ΕΑ Παραλίας -Άρης Χολ.