ΑΟ Ιλίου VS Αστέρας Εξαρχείων: 1-3

2011-03-13 11:41
Περίπατο και συνοδευόμενοι από περίπου 150 φιλάθλους έκανε στα Λιόσια ο Αστέρας Εξαρχείων και καθάρισε από νωρίς και άνετα τον αγώνα με τον ΑΟ Ηλίου τον οποίο και νίκησε με 1-3 . Με την πολύτιμη βοήθεια των φίλων του οι οποίοι καθοδηγούμενοι από τον "αρχηγό " τις εξέδρας Μητσαρα ( Μητσαρα Μητσαρα για πάντα Αστεραρα ) οι φίλοι του Αστέρα δεν σταμάτησαν ούτε ένα λεπτό να ενθαρρύνουν τους παίκτες δίνοντας τους δύναμη και ψυχική τόνωση για την δύσκολη συνέχεια ,
Τα Εξάρχεια είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ.
Μετά από 2' λεπτά από την έναρξη ο νεαρός Χατζημιχαήλ ξέφυγε από δεξιά από 2 αντίπαλους του και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε μια συστημένη μπαλιά στον εορτάζονταν Φωτιάδη ο οποίος και άνοιξε το σκορ με ένα υπέροχο πλασέ .
Το Α' ημίχρονο ήταν 100 % Αστέρας , χαρακτηριστικό είναι ότι στο Α' μέρος οι παίκτες του ΑΟ Ηλίου έκανα 4 σουτ ολα και ολα προς την εστία του Γκίνης .
το  Β' ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και στο 50 λεπτό ο Πιετιρα μπήκε στην θέση του πολύ καλού Χατζημιχαήλ και εδωσε ακόμα πιο φρεσκάδα και ταχύτητα στην επιθετική γραμμή του Αστέρα . Ο αρχηγός Σπήλιος με τον Δημητροπουλο και τον  Νικαι δέσποζαν στο κέντρο και δεν άφηναν τους αντιπάλους να πάρουν ανασα . Στο 55' ο Σαλτογιαννης έβγαλε μια βαθιά μπαλιά προς την αντίπαλη περιοχή , εκει πετάχτηκε ο Πιετιρα ο οποίος πέρασε και τα 2 σέντερ μπακ και πέτυχε μέσα σε ένα τρελό πανηγυρισμό το 0-2 . Στο 65 λεπτό ο αρχηγός Σπήλιος σε μια κόντρα με αντίπαλο τραυματίστηκε σοβαρά ( Πρόβλημα με το Εσο πλάγιο μηνίσκο ) και την Δευτέρα θα ξέρουμε το πάσες ήμερες θα λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους . Στην θέση του μπήκε ο Μπαζιανας . Στο 70 λεπτό ο Μπαζιανας εκτελώντας από 30 μέτρα περίπου και από πλάγια θέση ενα ωραίο φάουλ , έστειλε την μπάλα στο Γ τις εστίας του ΑΟ Ηλίου και εκεί το ματς τέλειωσε και τυπικά .
Στο 88 ο Τζακονι εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Φωτιαδης ( πρώτο δοκάρι ) σηκώθηκε και έδιωξε με κεφάλια την μπάλα η οποία κτύπησε στην πλάτη του Μπασιο και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γκινη γράφοντας το 1-3
MVP από πλευράς Αστέρα ήταν ο Δημητροπουλος ο οποίος έτρεξε πολλά ,μα πάρα πολλά χιλιόμετρα , τον ακολούθησε ο Σπήλιος μέχρι τον τραυματισμό του και ο Νικαι .

ΑΟ Ηλιου : Ζαχος - Μπασιο - Τριανταφυλιδης ( 46 Στουλακης ) -Νατση-Ψαλιδακης -Ευαγγελιδης-Τζακονι-Καμιτσης ( 46' Γιδαρης ) -Γερακιδης( 86' Μαρλιακας ) -Ξενακης-Δυτα
Αστερας Εξαρχειων : Γκινης - Φωτιαδης - Παπαγιαννης-Γουλας( 69 Παπαγεωργιου ) Δημητροπουλος-Νικαι - Σαλτογιαννης-Χαρικιοπυλος-Ορουτσι-Σπηλιος( 65 ΛΤ Μπαζιανας ) Χατζιμηχαηλ ( 55 Πιετιρα )