3-0 και φύγαμε για Β'

2011-04-25 22:35
27η Αγωνιστική
Δημοτικό Γήπεδο Κυψέλης (Αλεπότρυπας)
Αστέρας Εξαρχείων 3 : 0
17-04-2011
Διαιτητής: Καραμπέκιος


Με την συμπαρασταση 250 φιλων του οι οποιοι αψηφισαν την συνεχη βροχη ο Αστερας Νικησε την πολυ καλη ομαδα τις Ιεραπολης με 3-0. Φυσικα ο Αστερας ηταν ανωτερος αλλα μεχρι να "καθαρισει τον αγωνα οι αντιπαλοι πιεζαν συνεχεια . Το σκορ ανοιξε ο πολυ καλος για αλλον εναν αγωνα Αλεξης Μουζαι με φαουλ λιγο εξω απο την μεγαλη περιοχη ειδε την "τρυπα " που ειχε αφησει ο αντιπαλος τερματοφυλακας και πετυχε το 1-0 στο 20' . Το 2-0 πετυχε ο Σαββιδης με πλασε αφου εκμεταλευτηκε μια σεντρα σουτ του Ντουμίτρου. Στο Β' μερος ο Μπαζιανας πηρε την θεση του Σαββιδη και εδωσε περισσοτερη εμπειρια στην ομαδα και η υπεροχη του Αστερα ανεβηκε κατακορυφα, στο 69 σε μια απο τις πολλες επελασεις του ο "Μπαζ" περασε οποιον βρηκε μπροστα του και εξαπλευσε εναν κεραυνο που κατεληξε στο καθετο δοκαρι , αλλες 2 καλες ευκαιριες εχασε ο Μπαζιανας και ο Ντουμιτρου στο 73' και στο 78' και στο 83' ο Χαρικιοπουλος εβγαλε συστημενη σεντρα στο δεξι ποδι του Πιετιρα ο οποιος στο υψος τις μεγαλης περιοχης λιγο πλαγια εξαπελυσε εναν κεραυνο που κατεληξε στα αντιπαλα διχτυα (δεξι Γ) .

Αστερας Εξαρχειων :
Γκινης-Φωτιαδης-Μουζαι-Γουλας ( 55' Νατσης )-Δημητροπουλος-Νικαι-Παπαγιαννης (60' Παπαγεωργιου ) -Χαρικιοπουλος-Πιετιρα-Ντουμιτρου-Σαββιδης ( 46' Μπαζιανας )
Διαιτητης ο κος Καραμπεικος με τους 2 βοηθους του ηταν αψογοι.
 
* Ο Αστερας Εξαρχειων ευχαριστει δημοσια τον Κο Αραβαντινο ( βετερανο παικτη τις ομαδας μας ) για την ευγενη του καλωσυνη να καλυψει ολα τα εξοδα του αγωνα με την Ιεραπολη.
Ευελπιστουμε να ερθουν κ'αλλες τετοιες προσφορες .
Από: erasitexniko