Όλα τα αντικομμουνιστικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη.

2011-03-01 13:08
 Διαφωνώ με τον τίτλο, αλλά η κατάθεση είναι πολύ ενδιαφέρουσα, όπως και τα σχόλια που ακολουθούν στην ιστοσελίδα.
Έχετε ακούσει τη γνωστή παροιμία "όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη;" Ας την παραφράσουμε λιγάκι. "'Ολα τα αντικομμουνιστικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη". Το παρακάτω κείμενο είναι από την ιστοσελίδα  https://blackblogofcommunism.com. ο υπέρτιτλος της σελίδας είναι "Μαύρο ιστολόγιο κομμουνισμού." Δε φαντάζομαι να χρειάζεται παραπάνω συστάσεις! 

 

Οι οπαδοί του ΠΑΜΕ παρελαύνουν μπροστά από τη Βουλή κατά τη χθεσινή απεργία. Εκεί κάποιοι άλλοι απλοί πολίτες είτε χλευάζουν τα “πρόβατα” που “αγωνίζονται” περιφρουρούμενα, είτε παροτρύνουν τον απλό κόσμο να φύγει από την πορεία του ΚΚΕ και να σταματήσει εκεί μπροστά ώστε να γίνει πραγματική διαμαρτυρία.
 
Σας θυμίζουν κάτι τα περί "προβάτων;". Αν δεν τα βλέπατε γραμμένα στην ιστοσελίδα των συγκεκριμένων φασιστοειδών, θα μπορούσε άνετα να τα διαβάζατε σε κάποια από τα γνωστά "αριστερά blog". Θα μου πείτε ότι οι φασίστες είναι "μανούλες" στην προβοκάτσια! Σωστά! Αξιοποιούν κάθε διαθέσιμη αντιΚΚΕ φωνή  για να κάνουν τη δουλειά τους. 
Ακούστε στο video που ακολουθεί τι λένε οι "αγανακτισμένοι" προβοκάτορες! Μήπως τελικά έχει δίκιο το ΠΑΜΕ για την αυστηρή περιφρούρηση; Σκεφτείτε λοιπόν ποιον ακριβώς ρόλο παίζουν οι "επαναστάτες" φίλοι του λαού. Σκεφτείτε σε ποιανού το μύλο κουβαλάνε νερό! Νομίζω πως το video πρόσφερεται για σκέψη και προβληματιοσμό.
Δείτε τώρα και το video  που συνοδεύει το παραπάνω κείμενο, αν δεν το έχετε δει σε "άλλες αριστερές ιστοσελίδες"