Σε μια καλή προπόνηση εξελίχθηκε ο χθεσινός αγώνας με αντίπαλο τα Πράσινα Πουλιά, για τον Αστέρα.

2011-04-04 17:42

Ο coach  Τσαλίκης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίχτες και συστήματα εν όψη του σούπερ ντέρμπυ με την Κορωνίδα που κατά 90% θα κρίνει την απ'ευθείας ή μέσω μπαράζ άνοδο στην Β' κατηγορία, καθώς τα Πράσινα πουλιά δεν μπορεσαν να απειλήσουν ούτε μια φορά την άμυνα του Αστέρα. Το σκορ έγινε πολύ γρήγορα 4-0 και από εκεί και περά δόθηκε η εντολή "Κάντε Κρατεί " και δόθηκε βάση στην κυκλοφορία τις μπάλας και αξίζει να σημειωθεί πως το αμυντικό δίδυμο ( Παπαγιάννης και Μουζάι ) απλά έδωσαν το πάρων αφού η μπάλα δεν έφτανε πίσω παρά μόνο όταν οι μεσαίοι την έστελναν πίσω .

Διακριθέντες από τον Αστέρα Εξαρχείων ήταν τα 2 πλάγια μπακ ( Παπαγεωργίου και Νάτσης ) όπως επίσης και ο νεαρός Χατζηδημήτρης με πολύ κινητικότητα και έδειξε το πόσο μεγάλο ταλέντο διαθέτει , όπως και ο άλλος νεαρός ο Σαββίδης ο όποιος πέτυχε το 5ο γκολ ( 1ο φετινό του ) με μια πολύ ωραία γυριστή κεφάλια που άφησε άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα . MVP ο Ορούτσι που βρίσκετε σε εξαιρετική φόρμα και θα ηγηθεί τις επιθετικής γραμμής στο ντέρμπι με την Κορωνίδα . Ιδιαίτερη μνεία για άλλη μια φορά στους πολυάριθμους φίλους του Αστέρα ( πάνω από 150 άτομα ήταν στην εξέδρα με επικεφαλής τον Μητσάρα ο οποίος δήλωσε : «Η ομάδα μας φέτος έδειξε ότι εχει στόφα πρωταθλητή , είναι δυνατή και έχει αποκτήσει σοβαρότητα , εμείς είμαστε και θα είμαστε δίπλα τους και θα βοηθήσουμε όπου και όπως χρειαστεί την ομάδα για να πραγματοποιήσει το όνειρο όλων μας που δεν είναι άλλο από την Άνοδο που θα είναι αφιερωμένη στον Γίγα Μιχάλη και σε όλους μας ( Παίκτες και φίλους ) .

Οι παίκτες σε κάθε αγώνα δείχνουν ότι έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο μόνος σκοπός μας είναι αυτό και πιστεύω ότι όλοι μαζί τον Μάιο θα κάνουμε αυτή την φορά πάρτι ΑΝΟΔΟΥ . Αστέρας Εξαρχείων : Γκίνης - Νάτσης - Μουζάι - Γούλας ( 25' Παπαγεωργίου ) -Δημητρόπουλος - Νικάι - Παπαγιάννης - Χαρικιόπουλος – Ορούτσι ( 50 ' Σαββίδης ) - Μπαζιάνας (50' Ντουμιτρέσκου ) - Χατζηδημήτρης .

1-0 στο 10' ο Μπαζιανας
2-0 στο 14 ο Ορουτσι
3-0 στο 18 ο Ορουτσι απο 45 μετρα
4-0 στο 20 ο Νατσης
5-0 στο 55' ο Σαββιδης