Πήρε τα ντέρμπυ ο Αστέρας

2011-03-29 14:33
Τριφυλλιακός 0 : 1
27-03-2011
Διαιτητής: Συναΐτης
  83΄ 1  . Νικάι

 

Μεγάλος Νικητής στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Τριφυλλιακό αναδείχθηκε ο Αστέρας Εξαρχείων με 1-0 χαρη σε γκολ του Νικαι Φατιον στο 83' .

Ο αγώνας έγινε στην κοινή έδρα των 2 ομάδων με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Ο Τριφυλλιακός είχε μία όμορφη εξέδρα με περίπου 20 άτομα αλλά και με παρουσία 200 φιλων του Αστερα οι οποίοι δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να φωνάζουν και να παροτρύνουν τους παίκτες του Αστέρα Εξαρχείων.
Ο Αστέρας είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ενώ ο Τριφυλιακος προσπαθούσε με κάποιες αντεπιθέσεις κυρίως με τον νεαρό (μεγάλο ταλέντο) Φώτη Κικίρα  να πετύχει γκολ, αλλα η άμυνα του Αστέρα ήταν καλά τοποθετημένη .
Το κακό ομως ειναι η αποβολή του Αρη Σαλτογιαννη στο 50' με απευθείας κόκκινη Κάρτα ( του ειχε προηγηθεί πολυ σκληρο φαουλ απο τον αντίπαλο επιθετικού και δυστηχως ανταπέδωσε και τον ειδε ο επόπτης που ενημέρωσε τον διαιτητη και τον απεβαλε) .

Απο εκει και περα η ομαδα επαιξε σαν να ηταν πάντα με 11, και κυνηγησε με επιμονη και υπομονη το γκολ και αυτο εγινε στο 83' οταν ο Πιετιρα εστρωσε την μπαλλα στον Ορουτσι ο οποίος αφού πέρασε απο τα πλάγια όποιον αντίπαλο συναντούσε μεσα στην μεγαλη περιοχη , εστρωσε την μπαλλα στον Φατιον Νικαϊ ο οποις δεν δυσκολεύτηκε να σπρωξει την μπαλα στρα αντίπαλα δίχτυα και να προκαλέσει ξέφρενους πανηγυρισμούς στην εξεδρα απο τους φιλου του Αστερα Εξαρχειων .
Ο Αστέρας πέτυχε και αλλο ενα γκολ στο 48' αλλα ο διαιτητης δεν το κατακυρωσε , σουτ του Ορουτσι και η μπαλα εφυγε μεσα απο τα χερια του τερματοφυλακα του Γριφυλκιακου , η μπαλα προλαβε και περασε ολοκληρη την γραμμη αλλα ο διαιτητης ειχε αλλη αποψη .

Αστερας Εξαρχειων : Γκινης - Μουζαι - Φωτιαδης-Γουλας ( 75' Παπαγεωργιου ) -Δημητροπουλος-Νικαι -Σαλτογιαννης - Χαρικιοπουλος-Ορουτσι-Ντουμιτρεσκου ( 46' Μπαζιανας- Σαββιδης ( 60' Πιετιρα)  
Απο τον Αστέρα Εξαρχείων ξεχώρισε ο Ορουτσι ο οποίος ηταν πηγη κινδύνου για τυς αντιπάλους του, ο Σαββιδης ( 94ρης ) έδειξε για αλλη μια φορα το ποσο μεγαλο ταλεντο ειναι , ταλαιπώρησε πολύ τους 2 φρουρούς του , ο Σαλτογιαννης μεχρι την αποβολή του δέσποζε μέσα στο γήπεδο . Πετυχημένη αλλαγή θεωρείτε και αυτή του Μπαζιανα στο 46 αφου απο την ωρα που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα ανέβασε στροφές και έλεγχε πλήρως το κέντρο .
Επόμενος αντίπαλος του Αστέρα Εξαρχείων ειναι η ομαδα Πράσινα Πουλιά την Κυριακή στο γήπεδο Κυψέλης
Το πρώτο γκολ του Αστέρα που ...δεν μέτρησε!

Αποτελέσματα Α2 Νότου: Νίκες σωτηρίας για Παιανία και Βούρειο!

PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 27 Μάρτιος 2011 17:03

Σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία έκαναν Βούρειος και Παιανία που σημείωσαν σπουδαίες νίκες επί της Κηφισιάς και της Τερψιθέας αντίστοιχα. Στην κορυφή Εξάρχεια και Κρόνος προχώρησαν με άνετες εντός έδρας νίκες ενώ ο Χολαργός είχε εύκολο έργο στην Πάτρα επί της Παραλίας.

16η αγωνιστική
Τερψιθέα Γλ. - Παιανία 62-65
Αστέρας Εξ. - Νίκη Λευκ. 69-35
Βούρειος Χίου - Νέα Κηφισιά 55-51
ΕΑ Παραλίας - Αρης Χολ. 42-80
Παγκράτι - Κρόνος Αγ. Δημ. 38-61
Το Σάββατο:
Αρκάδι - Σπόρτιγκ 46-57

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞ. 69
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 35

Δεκάλεπτα: 17-6, 38-14, 50-26, 69-35
Διαιτητές: Μαμασούκα , Αναγνωστοπούλου
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τσιαντούκα): Χελιώτη 18, Τσίκουτα, Χαρίτου 4, Μανώλη 14, Λιάγκα 9(1), Παπαδήμου, Τσαρουχά 13(1), Βεντουρά 5, Τσουκαλά 5(1), Μπαζίμα 1
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ζαβιτσάνος): Τζανή, Τελλίδου 4, Τσιαντάκη 4, Σχίζα, Κρητικού 2, Ανυφαντή, Φλέγκα 14(1), Κοψιδά, Κουφογιάννη 11