Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΡΗΘΗΚΕ, Η ΑΝΟΔΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Β' ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ!

2011-05-16 11:25
29η Αγωνιστική (1ου & 3ου Ομίλου)
Δημοτικό Γήπεδο Κυψέλης (Αλεπότρυπας)
Αστέρας Εξαρχείων 3 : 0

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΡΗΘΗΚΕ, Η ΑΝΟΔΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Β' ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ!


Όπως είχαν υποσχεθεί όλοι όσοι ήταν κοντά στον Αστέρα ( Παίκτες και φίλοι ) έτσι και έγινε , μετά από μια χρονιά που σημαδεύτηκε από τον χαμό του Γίγαντα-Ηγέτη Μιχάλη Λώλου , από τόσα και τόσα προβλήματα , η ομάδα του Αστέρα Εξαρχείων κατάφερε να ανέβει μια αγωνιστική πριν το φινάλε .
Ο αγώνας περνάει σε 2η μοίρα , με αντίπαλο τον Φοίνικα Καλλιθέας και σε μια ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ώρα για ποδόσφαιρο ο Αστέρας καθάρισε το παιχνίδι πολύ γρήγορα . Με τρία γκολ ( Ντουμίτρου στο 5' , Χαρικιόπουλος 50' και Μπαζιάνας 60' ) δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον Φοίνικα που είχε μια και μοναδική καλή φάση στα 90 λεπτά .
ΟΙ φίλαθλοι για άλλη μια φορά στάθηκαν  δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και έδωσαν άλλο ένα βροντερό παρόν ( 200 φίλοι ) .
Ο εκπρόσωπος του Αστέρα Εξαρχείων  Ευγένιος Χριστοδούλου δήλωσε για την άνοδο : Η κληρονομία είναι βαριά , όσα έχει πετύχει και κάνει ο γίγας δεν μπορούν να ξεχαστούν , με πολύ (γλυκιά όπως αποδείχτηκε στο τέλος) κούραση και αγώνα κατορθώσαμε να ανεβάσουμε τον Αστέρα Εξαρχείων στην Β' μετά τον χαμό του Μιχάλη Λώλου η ομάδα κλονίστηκε και έδειξε σημάδια διάλυσης αφού σε 7 αγωνιστικές από 9/1, μέχρι 20/2 είχε πάρει την κατηφόρα με 2 νίκες 1 ισοπαλία και 4 ήττες  Μαζευτήκαμε όλοι μαζί , παίκτες , φίλοι και προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία των παικτών μας , το καταφέραμε και μετά  από ένα ξέφρενο ντεμαράζ η ομάδα έκανε σε 10 αγώνες 9 νίκες και μια ισοπαλία και βρέθηκε σε θέση ανόδου . Ευχαριστώ από τα βάθη τις καρδιάς μου όλους τους παίκτες που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η πορεία, με αποτέλεσμα την άνοδο, τους φίλαθλους μας που μέσα η έξω ήταν παν τα δίπλα μας σαν 12ος παίκτης χωρίς να δημιουργήσουν ποτέ το παραμικρό και να τους χειροκροτούν όλοι οι αντίπαλοι μας . Ευχαριστώ όσους στάθηκαν δίπλα μας , τον Κο Παπαροδουλο , τον Κο Αραβαντινού , την γραμματέα μας Κα Έφη Κάβουρα, τον έφορο μας τον Κο Παπαδημητρίου  και τέλος τον προπονητή μας Κο Παναγιώτη Τσαλίκη ο οποίος βοήθησε με την εμπειρία του και τις γνώσεις του ολα αυτά τα παιδιά τις ομάδας , ευχαριστώ τον  πρόεδρο του ΟΝΑ στο Δήμο Αθηνών  για την πολύτιμη βοήθεια τους , τον Κο Δαναλάτο πρόεδρο του Γκυζιακού για όλες τις αφιλοκερδείς θεραπείες  , τον πρόεδρο τις ομάδας τις Αθηναΐδα , τον Κο Ντιντιφα του Κρονου Αθηνων, τον Κο Ραικο προεδρο του Τριφυλλιακού για τις βοήθειες τους . Εύχομαι σε όλους Καλό καλοκαίρι και στις ομάδες τους ότι καλύτερο στην νέα χρονιά .
Τέλος θα ήθελα κλείνοντας να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα τις Τόλμης Περιστερίου που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, ιδιαίτερα στον πρόεδρο τους Κο Φουρνιανακη που έδειξε άλλη μια φορά την εκτίμηση του προς τον γίγαντα Μιχάλη Λώλο, συγχαρητήρια στον Κεραυνό Πετρούπολης για την άνοδο τους .
Τέλος ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους υπεύθυνους του www.erasitexniko-podosfairo.gr για την πολύτιμη συμπαράσταση τους με την  κάλυψη των ρεπορτάζ των αγώνων του Αστέρα Εξαρχείων

www.erasitexniko-podosfairo.gr/%CE%B5%CF%80%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD/%CE%B5%CF%80%CF%83%CE%B1-%CE%B3-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CE%B5%CF%80%CF%83%CE%B1-%CE%B3-1%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%82/%CE%91%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%95%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD/view_match/1622