Χυδαίος Γκεμπελίσκος ο Λοβέρδος

2011-02-15 09:15

Παρέμβαση του εισαγγελέα για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» σε βάρος τους και «καλλιέργεια φόβου στην ελληνική κοινωνία», ζήτησαν αλληλέγγυοι των μεταναστών απεργών πείνας, που φιλοξενούνται στο μέγαρο Υπατία, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που έδωσαν με αφορμή τη δήλωση στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, ότι το συγκεκριμένο μέγαρο είναι «βόμβα» λοιμώξεων στο κέντρο της Αθήνας.

Εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στους μετανάστες απεργούς πείνας, ο Πέτρος Γιώτης δήλωσε ότι «από την πρώτη στιγμή υπάρχει ομάδα γιατρών όλων των ειδικοτήτων που παρακολουθεί σε 24ωρη βάση τους απεργούς πείνας.

Από την πλευρά των γιατρών υποστηρικτών στους απεργούς πείνας, ο παθολόγος - ογκολόγος Θανάσης Καραμπέλης δήλωσε ότι «διαβεβαιώνουμε τον υπουργό και τον ελληνικό λαό ότι στο κτίριο «Υπατία» δεν υπάρχει κανένα ύποπτο περιστατικό γρίπης».

Από:www.skai.gr/news/greece/article/162915/allilegguoi-ton-metanaston-exapoluoun-pura-ston-upourgo-ugeias/

σ.σ. Η δήλωση του κ.Υπουργού κάνει από χθες τον γύρο των καναλιών, χωρίς την απάντηση σε αυτήν, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η εντύπωση πως είναι αληθινή.

Τόσα χρόνια έχουμε δει και ακούσει ένα σωρό βρωμιές από τους κρατούντες και τους παρακεντέδες τους, αλλά αυτή την φορά ξεπέρασαν ακόμη και τον εαυτό τους. Κάπου χαμηλά ο Γκέμπελς με τον Γεωργαλά θα καμαρώνουν για αυτούς...