Ο Fadomduck μετακόμισε!

Στο εξής θα κατοικοεδρεύει, στο fadomduck2.blogspot.com/

 


Αρχική Σελίδα

Μετακομίζω!

2011-06-23 19:56
Εντός ολίγων ημερών, στο fadomduck2.blogspot.com/

Θεατρίνοι της… μαύρης παράστασης…!

2011-06-23 18:16
Του Δημήτρη Τσιμούρα       Με την ψήφο εμπιστοσύνης που εξασφάλισε η κυβέρνηση από την πλειοψηφία των κυβερνητικών βουλευτών τελείωσε ακόμη μια πράξη από την θεατρική παράσταση του μαύρου θεάτρου  που παίζεται στις πλάτες μας, με πρωταγωνιστές  κυβέρνηση  και...

Περί εφεδρικών λύσεων μέσα στη κρίση

2011-06-23 01:08
Προβάλλεται τις τελευταίες ημέρες, και μέσα στο ΠΑΣΟΚ, το μοντέλο της «διαρχίας» κυβέρνησης και κόμματος, ως λύση εκτόνωσης των αντιθέσεων κυβέρνησης - κόμματος. Δεν είναι γνωστό τι εννοούν αυτοί που το προβάλλουν αλλά ότι η «διαρχία» που ετοιμάζει η αστική τάξη είναι μάλλον διαφορετική. Ένα...

Σχόλια

Απάντηση:ΜΑΤ

Ημερομηνία: 2011-02-14 | Από: TRASH

Καλή βδομάδα και σε εσένα φάρε.
Κανονικά δεν έπρεπε να γίνει καν ΕΔΕ! Ολόκληρη η διμοιρία έβλεπε πάνω στο κράνος του, τους κεραυνούς των s.s. και τον κάλυπτε!
Κανονικά πρέπει να τιμωρηθούν όλοι!

ΜΑΤ-ΕΣ-ΕΣ -ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ

Ημερομηνία: 2011-02-13 | Από: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ (https://redwildwind.blogspot.com)

1. Η υπόθεση παιδιά των Εξαρχείων καλό θα είναι να αναφέρεται προσεχτικά. Ανέκαθεν η περιοχή ήταν γεμάτη ασφαλίτες, όπως και πολλά παιδιά των εξαρχείων , ήταν και είναι ασφαλίτες σε ένα διαρκές μασκάρεμα επαναστατικότητας.
2. Στα ΜΑΤ όχι δεν μπορεί να υπάρξει άτομο με σκέψη όχι απλά προοδευτική , ούτε καν στοιχειωδώς αστικοδημοκρατική.Εκεί ειναι όλοι το λιγότερο φασίστες. Όμως στη υπολοιπη αστυνομία ,ΝΑΙ υπάρχουν παιδιά προοδευτικά. Υπάρχουν παιδιά από φτωχές οικογένειες που η δυστυχία τα οδηγησε εκεί. Αυτά τα παιδιά , όταν έρθει η ώρα θα είναι μαζί μας. Γι΄αυτό καλό θα είναι να κλείνουμε τα αυτιά μας στα προβοκατορόπαιδα των Εξαρχείων.

<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Νέο σχόλιο