Και τώρα ας φάν' τον ε-ΜΜΕ-τό τους!

2011-03-10 10:34
Ολόκληρο το άρθρο (με τις εικόνες και τα video) εδώ
"Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη, της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα, και συ,
πρόστυχη Πένα και ψοφίμι, του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα!" Κώστας Βάρναλης
 
  
 
 
Ψέμα 2ο: Η... "απαγόρευση" σίτισης!
 
   «Από το πρωί γινόμαστε αποδέκτες μιας «άνωθεν» οργανωμένης διαρροής ότι οι απεργοί πείνας απειλούνται με απέλασηαν δεν δεχτούν την πρόταση της κυβέρνησης για εξάμηνο καθεστώς ανοχής. Και για να μη μένουν στα λόγια, συνελήφθησαν σήμερα στον Ερυθρό Σταυρό δύο αλληλέγγυες φοιτήτριες που συνόδευαν νοσηλευόμενους απεργούς πείνας. Είχαν προηγηθεί η εντολή του διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής Αντώνη Ζαχάροφ να αφεθεί φαγητό στα τραπεζάκια των νοσηλευόμενων απεργών, η άρνηση των απεργών πείνας να το δεχτούν και η υπενθύμιση των αλληλέγγυων συνοδών ότι τέτοιου είδους «ιατρικές» πρακτικές συνιστούν βασανιστήριο και φέρνουν στη μνήμη τις αποφράδες ημέρες των «γιατρών του Βιντέλα».
 
Απορία: Πώς είναι δυανατόν κάποιος που "σιτίζεται κανονικά" να ζητά από τον αλληλέγγυο φαγητό
(και αυτός μάλιστα "να μην του το επιτρέπει");;;
 
Ψέμα 3ο: Η... "απαγόρευση" βόλτας!


 

 
   Όπως ήταν αναμενόμενο - όπως και για κάθετι που ταρακουνά συθέμελα το καταρρέον ελληνικό πολιτικό κατεστημένο - αυτές τις μέρες τα "ενημερωτικά ξεράσματα" ήταν χωρίς τελειωμό. Με προεξάρχοντες τους εντεταλμένους δημοσιοκάφρους του ΔΟΛ και του ΣΚΑΪ, ακούσαμε και διαβάσαμε υπάνθρωπα και απάνθρωπα κατασκευάσματα: μερικά παραδείγματα βλέπουμε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ, ενώ από τον προπαγανδιστικό οχετό δεν θα μπορούσε να λείψει και το "Πρώτο Ψέμα".
 
με τις τόσες φυσικές και... αναίσχυντες αντιξοότητες!
  
Αξίζει να δούμε όμως πως το... "εναλλακτικό" protagon.gr
- του ανεκδιήγητου Σταύρου Θεοδωράκη - παρουσίασε τη νίκη των μεταναστών:
Γενικώς, είναι μια δημοσιογραφική μανιέρα που θα την ακολούθησουν πολλοί... "σοσιαλιστές"
από αύριο στις ανα(π)λύσεις τους. Άλλωστε όπως αποτυπώνεται και στο λογότυπο του site...
Όσο για τα "αλαφουζάκια";;; Κλάμααα...
  
ViewMore FromRelated VideosCommentsShareSendFavoriteTwitterFacebook
 
Ως κατακλείδα, επιλέγονται οι εξαίρετες γραμμές του old-boy.blogspot.com
και ο συγκλονιστικός Κώστας Δουζίνας...
 
"Αλήθεια ή μύθος, στο φαντασιακό του ο Έλληνας αυτοπροσδιοριζόταν ως κατά βάθος ψυχούλα: οκ, γαμούσε και το κράτος και τις υποχρεώσεις του και τους νόμους και τους θεσμούς, αλλά διατηρούσε, υποτίθεται, σε εφεδρεία την ανθρωπιά του. Αν λοιπόν στο δίλημμα τύπος ή ουσία, γίναμε αίφνης λάτρεις του τύπου, αν στο δίλημμα ανθρωπιά ή νομιμότητα, γίναμε αίφνης λάτρεις της νομιμότητας, ας πάει και το παλιάμπελο: είναι όσο ειρωνικό πρέπει πως θα είναι ξένοι εκείνοι που θα θυσιασθούν στο όνομά της (και τους οποίους με μια υπέροχη ντρίμπλα βαφτίσαμε εκβιαστές μας). Εκείνοι που αν πεθάνουν θα πεθάνουν, όχι επειδή η Ελλάδα δεν μπορεί να ικανοποιήσει αντικειμενικά το αίτημά τους, αλλά επειδή δεν θέλει να δώσει το λάθος μήνυμα. Αλλά όπως ξανάγραψα: εφόσον το να υποκύψουμε στον «εκβιασμό» τους αποτελεί το λάθος μήνυμα, όταν πεθάνουν θα έχουμε δώσει το σωστό μήνυμα"...
 
ViewMore FromCommentsShareSendFavoriteTwitterFacebook
 
Αξίζει να διαβάσετε:
 

Topic: Και τώρα ας φάν' τον ε-ΜΜΕ-τό τους!

Δεν βρέθηκαν σχόλια.

Νέο σχόλιο