ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

2011-01-30 11:13
 

Τα γεγονότα στη Νομική, με τον άθλιο σχεδιασμό σε βάρος των μεταναστών, μπορεί να μην έφτασαν ως το τέλος με βίαιη εκκένωση της Νομικής και καταπάτηση του ασύλου, αλλά αποκάλυψαν πως παίζονται παιχνίδια στις πλάτες τους και ενάντια στο λαϊκό κίνημα. Η βίαιη εκκένωση αποφεύχθηκε γιατί ο ύπουλος σχεδιασμός αποκαλύφθηκε. Κυβέρνηση και αστικά κόμματα φοβήθηκαν τη λαϊκή κατακραυγή. Η συζήτηση στα αστικά ΜΜΕ, όλο το προηγούμενο διάστημα, περί ανομίας, με αφορμή τις οργανωμένες κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών, εντάθηκε με την απαίτηση εφαρμογής του «κράτους του νόμου». Η λύση του προβλήματος υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών δεν είναι μόνο ζήτημα ανθρωπιάς αλλά είναι προς το συμφέρον όλων των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, σχετίζεται με την υπεράσπιση συνολικά των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

 www1.rizospastis.gr/

Topic: ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

Ημερομηνία: 2011-01-30 | Από: ΤRASH

Αναδημοσιεύω ως έχει σχόλιο που έκανα στο https://faros.wordpress.com/2011/01/26/den-ehoun-to-theo-tous/#comments απο την πρώτη μέρα αυτής της ιστορίας:
Οι άνθρωποι ήταν που ήταν γραφικοί, ξαφνικά έγιναν επικύνδινοι! Ξαφνικά και ενώ στην κορφή της πολιτικής αντζέντας κυριαρχούν τα σκάνδαλα και οι εργασιακές ανατροπές αποφασίζουν εν μία νυκτί να κάνουν μία κίνηση η οποία:
1)Ανοίγει θέμα άσυλου από το πουθενά
2)Ξαναφέρνει στον αφρό όλες τις ρατσιστικές και αντιμεταναστευτικές απόψεις που θα βρουν άπλετο χώρο έκφρασης από τα αστικά ΜΜΕ το επόμενο διάστημα.
Είναι να αναρωτιέται κανείς, τι παραπάνω θα έκανε ένας συνειδητός προβοκάτορας…
Κι όλα αυτά γιατί;
-Γιατί τα “πρωτοβάθμια” πλήρως εξαρτημένα απεργιακά από την κατά τα άλλα “πουλημένη ΓΣΕΕ” δεν μπορούν να τραβήξουν
-Γιατί παρά τα ψεύδη των ίδιων, σε κινήσεις όπως το άνοιγμα διοδίων (καινούριο κοσκινάκι μου) έρχονται πάλι από πίσω και καταϊδρωμένοι
-Γιατί οι αλληλοαναιρούμενες θέσεις τους σε ένα σωρό θέματα, τους έχουν πλήρως απαξιώσει στα μάτια του λαού…
…Επρεπε να βρούνε κάτι να κάνουν και λίγο ντόρο!
Και έκαναν το πρώτο που τους ήρθε στο κεφάλι χωρίς να σκεφτούν τίποτα!
Μια χαρά, θα πλακοθούνε λίγο και με τον Αδωνη, θα συσπειρώσουν και οι δύο τον κόσμο τους, ο λαός αντί να κουβεντιάζει τι θα γίνει με τις ΣΣΕ, θα κουβεντιάζει για το εάν πρέπει να φύγουν οι “ξένοι” και το εάν θα πρέπει να υπάρχει άσυλο, και μετά θα είναι και περήφανοι για το έργο τους.
Θα ήτανε για γέλια, εάν δεν ήταν για κλάματα.
Οι ανακοινώσεις ΚΚΕ και ΜΑΣ:
https://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=26/1/2011&id=13062&pageNo=15&direction=1

Νέο σχόλιο